Viable Cities Logo

Webbinarium om utlysning Klimatneutrala städer – snabbare tillsammans!

neil-bates-177821-unsplash-e1558098430970.jpg

Viable Cities öppnar inom kort sin fjärde utlysning och bjuder nu in till webbinarium för att informera om utlysningen. Vi måste tillsammans agera snabbt och kraftfullt för att möta klimatutmaningen. Städer är centrala i omställningen och digitalisering och medborgarengagemang är viktiga möjliggörare.

Vill du bidra till att vi kan uppnå klimatneutrala städer redan år 2030? Nu kan du söka stöd för projekt (forskning, innovation, demonstration och förstudier) som kan förstärka och accelerera klimatomställningen i städer på ett sätt som bidrar till ett gott liv för alla inom planetens gränser.

Utlysningen riktar sig till näringsliv, forskningsinstitut, akademi, offentliga aktörer och idéburen verksamhet (civilsamhällesorganisationer). Minst tre parter ska stå bakom varje ansökan.

För de som följer webbinariet live ges möjlighet att ställa frågor via chat. Det går också att se i efterhand.

Tid: Tisdagen den 21 maj kl 10.30 – 11.30

Plats: Via webben live på denna länk. Ingen inloggning krävs och frågor kan ställas via chatten. I efterhand läggs filmen upp på viablecities.com.

Registrering:  ingen registrering krävs för att titta på webbinariet. Om du vill få ett utskick med information om utlysningen i efterhand är du välkommen att lämna din e-postadress genom att klicka på knappen nedan.

Har du frågor om webbinariet är du välkommen att kontakta Patrik Rydén på patrik.ryden@viablecities.com