Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Klimatfrukost 34: Evenemang som motorer för omställning till klimatneutrala städer

Klimatfrukost #34

Börja dagen med Klimatfrukost kring evenemang som motorer för omställning till klimatneutrala städer!

I Sverige och Europa mobiliserar många aktörer för klimatneutrala städer 2030 och för hållbara platser, besök och evenemang. Flera av städerna i satsningen Klimatneutrala städer 2030 arbetar aktivt med evenemang och arrangörer, och utforskar hur de tillsammans kan arbeta mot klimatneutralitet. Under denna Klimatfrukost fördjupar vi oss i hur evenemang kan vara motorer för omställning till klimatneutralitet genom arrangörer, besökare och andra intressenter, och hur de kan vara en del i utvecklingen av klimatneutrala städer och samhällen.

Denna Klimatfrukost är ett smakprov på det som kommer under Transition Lab Forum Live: Besöksnäring och evenemang för attraktiva och klimatneutrala platser den 14:e mars.

Den 6 april 2022 anordnade vi Klimatfrukost 22 också på ämnet event som motor i klimatomställningen, som fortfarande är värd att kolla in!

Anslut till Klimatfrukosten via Zoom.

Håll dig uppdaterad och prenumerera på Klimatfrukostar

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Detaljer

Datum:
6 mars
Tid:
08:08 - 08:58

Plats

Online

Arrangör

Viable Cities
Utforska
Håll dig uppdaterad
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Viable Cities är ett strategiskt innovationsprogram med missionen Klimatneutrala städer 2030 med ett gott liv för alla inom planetens gränser. Programmet finansieras av Energimyndigheten, Vinnova och Formas och samordnas av KTH.

Copyright © 2024 Viable Cities | Webbplatspolicy | Tillgänglighet